Thursday, August 25, 2016

HGTV Faces of Design VOTE NOW!

Excited to announce that we are a final nominee in the HGTV Faces of Design Awards! Our St. Stephen's Residence project (designed by Bob Wetmore, along with interior designer Velvet Hammerschmidt) is a final nominee in the 'Unique Spaces' category. Visit the link below to check out all the projects and then vote for your favorite! We're sure it'll be Bob and Velvet's 'Posh Wine Cellar + Bar' :). You can VOTE HERE once a day through the end of September. Thanks!



9 comments:

  1. I tried to find out how much does a house extension cost in London because I wanted to build a separate study room for my son who is pursuing higher education and he feels disturbed when his siblings turn on the music when he wants to study. Thus, we called up the professionally trained architect to discuss our budget and requirements.

    ReplyDelete
  2. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. martynpattie

    ReplyDelete
  3. This is not so, for that February the senate arrived in session with anticipation of the final roll call in the presidential impeachment proceedings. https://sweepstakestips.cabanova.com/

    ReplyDelete
  4. like to retrieve it,looking ahead to more subsidiary update and that i Already read your current post its brilliant thanks.

    BA Part I Year Result

    ReplyDelete
  5. Very well written article. It was awesome article to read. Looking for the Bathroom Renovation cost Chicago then, contactohi.com is here to guide you.

    ReplyDelete
  6. The friends and family may be caring enough to uplift the individual during the rehab Intensive Outpatient Program Austin TX, motivating him for the goal he’s after, and treating him as naturally possible.

    ReplyDelete
  7. Great Post. Thank You for sharing such a valuable information.

    Telfence, tel örgü, çit ve panel hizmetiyle evinizin ve işinizin güvenliğini etkili ve şık biçimde korumak Ankara panel çit için kurulmuştur. Sektörün öncü markalarıyla iş birliği içerisinde, Türk Standartları Enstütüsü kalite kontrol belgeleriyle ve uygun fiyat politikasıyla hizmet sunar. Üretim tesisinde en iyi hizmeti, en uygun fiyatlara Türkiye’nin 81 iline ulaştırabilmenin mutluluğuyla çalışır.
    Ankara panel çit fiyatları - Panel çit fiyatları - Panel tel fiyatları - Bahçe çiti fiyatları - Ankara tel çit Tel örgü fiyatları - Kafes tel örgü fiyatları - Jiletli tel fiyatları - Panel çit, Tel çiti, Bahçe çit, Kafes tel ürünleri imalatı ve montaj Panel çit fiyatları hizmeti ile sizlere hizmet vermekten onur duyarız.

    Temel üretim amacı sınırları belirlemek Tel çit Ankara ve güvenlik oluşturmak olsa da günümüzde Ankara Tel örgü , tasarımsal ve estetik kaygılarla da çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır.
    Çelik tellerin birbirlerine standart Panel çit fiyatları ve kişiselleştirilmiş aralıklarla kaynakla Ankara Panel çit fiyatları sabitlenmesi neticesinde üretilen panellerden meydana gelir. Ankara Panel çit Paneller daha sonra istenilen kaplama unsurları ile kaplanarak hizmet verebilir. Panel Çit Ankara Paneller istenilen direğe montaj edilerek kullanılır. Direkler beton, çelik, plastik olabilir.

    ReplyDelete
  8. Panel Çitin montajının kolay oluşu ile görüntüsünün diğer çitlere göre çok daha güzel olması en önemli tercih sebeplerindendir. Görüntüsünün yanında dayanıklı oluşu da ayrı bir artı özelliği olmaktadır. Panel çitli tellerin kaplaması için galvaniz üstü statik boyayla yapılır ve dikmesinde kullanılan kaplama ise elektro galvaniz üzeri yine statik boya yapılmaktadır. Çitin en büyük artılarından biri de istenilen renkte yapmaktayız. Satın alacak kişilerin ne renkte isterse istesin yapılıyor. Panel çitlerin yüksekliği 50 ve 250 cm. arası değişen panel çitlerin çift telli oluyor. Montajında gerekli olan plastik klipslerin âdeti panel çitin yüksekliğine göre değişiklik gösterebilir. Örnek verirsek 50 cm olan panel çit için 1 adet plastik klip yeterken 120 cm Bir panel çite 2, 200 cm Bir panel çite ise 3 plastik klips gerekebilir. Şapka adı verilen plastik kapaklar montaj esnasında her dikme için kullanılarak görsellik bütünlüğü sağlar. Dekoratif, renkli, dayanıklı, kaliteli olan panel çitler gerek duvar üzerine gerekse de toprağa monte edilmektedir.


    Tel örgü
    Panel çit
    Panel çit Fiyat
    Tel Çit
    Çit
    Panel tel çit

    Ankara ve tüm Türkiye geneli satış yapan firmamız Tel örgü ürünleri ve bahçe çiti - panel çit - jilet tel - kafes tel satışı yapmaktadır.

    Bahçe çiti ve teli siparişleri alınır ayrıca Sincan Tel örgü ve çim çit - kafes tel - jiletli tel - bahçe çiti ürünleri burada

    ReplyDelete