Tuesday, January 18, 2011

Your Garage, Your Story: Mark Carlson's Multipurpose Space

Check out the following article published last Saturday in the Austin American Statesman!

The basics: This 14-foot-by-36-foot garage is just west of Austin.

Mission: The space, which includes an attic, is used for storing cars and seasonal items, working out, entertainment and projects and as a greenhouse for part of the year.

The project: As an architect, Mark Carlson oversaw construction and hired all the subcontractors for the two-month project. To address the need to access the attic weekly but work with the long, slender space, Carlson designed a fully raiseable fixed staircase. The garage also has French patio doors at the back. The walls are made of greenboard drywall with a 12-inch tile base on a multicolored epoxy floor, making the space easy to hose down.

What's inside: Two ceiling fans, a storage shelf, outdoor plants during the winter, a pingpong table during the summer.

Vehicles: A 2003 Jaguar S-Type R and a 1998 Jeep Wranger.

Reactions: Neighbors often comment that the garage does not look like an addition. It was, in fact, intended to blend into the original design of the home.

Future plans: The garage will be the site of a high school graduation party for Carlson's daughter and friends, offering flow to the backyard, outdoor kitchen and pool.

Click here to see the full gallery of photos!

23 comments:

  1. Well Said, you have furnished the right information that will be useful to anyone at all time. Thanks for sharing your Ideas. ManhattanBeachGarageDoorRepair

    ReplyDelete
    Replies
    1. Temel üretim amacı sınırları belirlemek Tel çit Ankara ve güvenlik oluşturmak olsa da günümüzde Ankara Tel örgü , tasarımsal ve estetik kaygılarla da çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır.
      Çelik tellerin birbirlerine standart Panel çit fiyatları ve kişiselleştirilmiş aralıklarla kaynakla Ankara Panel çit fiyatları sabitlenmesi neticesinde üretilen panellerden meydana gelir. Ankara Panel çit Paneller daha sonra istenilen kaplama unsurları ile kaplanarak hizmet verebilir. Panel Çit Ankara Paneller istenilen direğe montaj edilerek kullanılır. Direkler beton, çelik, plastik olabilir.

      Delete
    2. Günümüzün en popüler bahçe çitleri arasında yer alan ve kalitesi ile her kesimden taktir toplamış ve yüksek güvenlik isteyen kişilerin en başlıca tercih ettikleri ürünümüz olan çitin maliyeti Panel Çit Fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız lütfen sayfamıza göz atmanızı rica ediyoruz. Ayrıca sadece Türkiye'de değil Dünyanın her yerinde en çok kullanılan ürünlerin Tel örgü bahçe teli olduğunu biliyormuydunuz. Tel örgü maliyeti ve fiyatları hakkında sayfamıza göz atabilirsiniz.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Panel Çitin montajının kolay oluşu ile görüntüsünün diğer çitlere göre çok daha güzel olması en önemli tercih sebeplerindendir. Görüntüsünün yanında dayanıklı oluşu da ayrı bir artı özelliği olmaktadır. Panel çitli tellerin kaplaması için galvaniz üstü statik boyayla yapılır ve dikmesinde kullanılan kaplama ise elektro galvaniz üzeri yine statik boya yapılmaktadır. Çitin en büyük artılarından biri de istenilen renkte yapmaktayız. Satın alacak kişilerin ne renkte isterse istesin yapılıyor. Panel çitlerin yüksekliği 50 ve 250 cm. arası değişen panel çitlerin çift telli oluyor. Montajında gerekli olan plastik klipslerin âdeti panel çitin yüksekliğine göre değişiklik gösterebilir. Örnek verirsek 50 cm olan panel çit için 1 adet plastik klip yeterken 120 cm Bir panel çite 2, 200 cm Bir panel çite ise 3 plastik klips gerekebilir. Şapka adı verilen plastik kapaklar montaj esnasında her dikme için kullanılarak görsellik bütünlüğü sağlar. Dekoratif, renkli, dayanıklı, kaliteli olan panel çitler gerek duvar üzerine gerekse de toprağa monte edilmektedir.


      Tel örgü
      Panel çit
      Panel çit Fiyat
      Tel Çit
      Çit
      Panel tel çit

      Ankara ve tüm Türkiye geneli satış yapan firmamız Tel örgü ürünleri ve bahçe çiti - panel çit - jilet tel - kafes tel satışı yapmaktadır.

      Bahçe çiti ve teli siparişleri alınır ayrıca Sincan Tel örgü ve çim çit - kafes tel - jiletli tel - bahçe çiti ürünleri burada

      Delete
  2. This is a great post. I like this topic.This site has lots of advantage.I found many interesting things from this site. It helps me in many ways.Thanks for posting this again. locksmith Kent

    ReplyDelete
  3. Wow! Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It's so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also best garage door opener with battery backup

    ReplyDelete
  4. Hi. I needed to drop you a quick note to impart my thanks. I’ve been watching your webpage for a month or so and have picked up a heap of sound information as well as enjoyed the way you’ve structured your article. I am setting about to run my own webpage however I think its too general and I would like to focus more on smaller topics. burnished concrete

    ReplyDelete
  5. Wow, What a Excellent post. I really found this to much informatics. It is what i was searching for.I would like to suggest you that please keep sharing such type of info.Thanks data sgp

    ReplyDelete
  6. Such garage repairing professionals repair broken springs, cables and rollers, bent or rusted channels. garage door service Tacoma

    ReplyDelete
  7. Wow! Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It's so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also Garage Door Opener Replacement Carefree

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. "Son derece pratik ve kullanışlı olmalarının yanı sıra maliyetinin de düşük olması son yıllarda polikarbon üretimine dayalı otopark üzeri kapatma sistemlerinin artmasına vesile olmaktadır. Bunun dışında asma germe sistemiyle çalışan ve tamamen branda malzemesinden yapılmış otopark üzeri kapama sistemleri de mevcuttur. Ayrıca temel ayrım noktalarında tamamen kullanım amacına ve yerine göre değişen açık, yarı açık ve kapalı otopark üzeri kapatma modelleri de ürünler arasında yer almaktadır."açık otopark sistemleri

    ReplyDelete
  10. Sadece erkeklere özel alışveriş sitesi konsepti ile yayın hayatına başlayan harmonymens.com, 2017 yılından bu yana giyim sektöründe en şık ve en kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturuyor. Giyim ve ayakkabı ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanından alışveriş yapan müşterilerine zamanında ve güvenle ulaştıran harmonymens.com bu alanda her gün deneyimini artırarak büyümektedir. Sitemiz üzerindeki ürünlerin büyük bir çoğunluğu kendi stoğumuzda olup ürünlerin gönderimi yapılmadan kontrolleri sağlanıp gönderimi yapılmaktadır. Sitemiz üzerinden yapacağınız 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargolarınız ücretsiz olarak gelmektedir. Kapıda ödeme kolaylığı ile ister nakit ister kredi kartı ile ürünü teslim alırken ödemesini kargo firmasına güvenle yapabilmektesiniz. Hızla büyürken müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kendini sektöründe durmadan geliştiren harmonymens.com geniş ürün stoğuyla hizmetinizdedir.

    Kaynak: harmonymens.com

    ReplyDelete

  11. pengeluaran togel HONGKONG tercepat https://creative-estates.com/ dan terpercaya serta akurat di seluruh INDONESIA

    ReplyDelete
  12. Günümüzde birçok insan internetin sadece sosyal medyadan ibaret olduğunu sanıyor sanki . Herkes şu şekil sanar bu şekil sanar işte mesele sadece sanması … Öğrenmeye çalışmaz . Ama bilişim dünyası sosyal medyadan ibaret değil. Bilgisayar kullanabilmenin ihtiyaç halinden çıkıp zorunluluğa dönüştüğü şu dönemde bilgisayar kullanmayı öğrenmeden işlerimizi daha zor halleder yada birilerinden yardım almak için beklenti içerisine girme durumuyla karşılaşabilir duruma geldik. Gerek toplumda gerek ailede gerek medya da bilişim dünyasının olumlu yanlarından ziyade maalesef olumsuz yönlerine ilgi çekilmiş durumda.

    bilisimciannem.com

    ReplyDelete
  13. Özel eğitime gereksinimi olan çocuklarımızın okul-veli-öğretmen üçlüsü zincirinde ihtiyaçlarını belirleyip, bunların giderilmesi adına çalışmalar yapmaktayız.

    Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon

    ReplyDelete
  14. Çevre duvarları veya Bahçe duvarı mülkünüzün çevresine fazladan bir güvenlik sağlıyor. Ayrıca dışarıdan gelen tehlikeleri bahçenizi , özel eşyalarınız , kendi güvenliğinizi de koruma altına almaktadır. Beton bahçe duvarları kullanılan malzeme sebebiyle sağlam bir yapıya sahiptir. Güvenlik için istenmeyen kişileri ve sokak hayvanlarını uzak tutar. Bahçenizi zarar görmeden dekore etme şansını size sunmaktadır. Bahçe duvarı fiyatları yapılan yükseklik ve uzunluğa ve malzemeye göre fark koymaktadır.

    ankara bahçe duvarı

    ReplyDelete
  15. Türkiyedeki otogaz sektörünün tüm evrelerinde bulunan firmamız bu süreçte 40.000'e yakın araç montajına imza atmıştır. Son olarak Karabağlar sanayı sitesinde 900m2 kapalı alana sahip servisimizde otogaz serüvenimiz devam etmektedir. İzmir'in en büyük ve en kapsamlı otogaz montaj ve bakım servisine sahip olan firmamız da LPG ECU tamiri, marinegas montajı, LPG montaj hizmeti, bakım hizmeti, arıza tespit ve çözümü, sızdırmazlık kontrolü, araç tadilat ve projelendirme işlemleri yapılmaktadır.

    Kaynak: ozsoylpg.com

    ReplyDelete
  16. ANKARA panel tel çit sistemleri, müşterilerinin beklentilerini anlayıp, onların istekleri doğrultusunda en iyi yönlendirmeyi yaparak kaliteli hizmet vermeyi benimsemiştir.
    Standart üretimler yaptığımız gibi müşterilerimizin isteklerine uygun üretimler de yaparak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı görev ediniyoruz.
    Ankara Panel Çit olarak tel ve çit sektöründe hizmet veriyoruz. Hizmet verdiğimiz alanları sıralayacak olursak;
    • Panel tel çit
    • Dikenli tel
    • Kafes tel örgü
    • Beton direk
    • Ferforje korkuluk
    • Bahçe kapıları
    • Hayvan barınakları
    • Çim çit
    hizmetlerini yazabiliriz. Bu alanlarda profesyonel hizmet anlayışı ile üretimlerimizi yapıyoruz.
    Ayrıca ankaranın bütün semtlerinde hizmet vermekteyiz.


    KAYNAK : Ankara Panel Çit

    ReplyDelete
  17. Thanks for informative post. I am pleased sure this post has helped me save many hours of browsing other similar posts just to find what I was looking for. Just I want to say: Thank you! Garage Door Repair Company

    ReplyDelete
  18. Tel çit ürünleri - Kafes tel ürünleri - Panel çit ürünleri - Tel örgü ürünleri - Bahçe çiti ve Bahçe teli - Çit telleri ve Panel çit fiyatları - Tel örgü fiyatları ve tel çit fiyatı Ankara içi hızlı montaj ekipleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Ankara tel çit fiyatı - Ankara tel örgü fiyatı - Ankara bahçe çiti ve teli yapımı konusunda Jiletli tel çit fiyatı ve uygulaması konusunda uzman ekiplerimiz var sayfalarımıza göz atmak isterseniz aşağıdaki blog adreslerimize bakmanızı tavsiye ederim
    Çankaya panel çit
    Gölbaşı panel çit
    Çankaya Tel Örgü
    Kafes Tel Örgü
    Panel Çit Fiyatı
    Jiletli Tel Ankara
    Ankara Kafes Tel Örgü
    Kafes Tel Çit
    Ankara Dikenli Tel Örgü
    Ankara Panel Çit fiyatları
    15. Yılında TSİ belgeli malzeme satışları yapan firmamız Panel çit- Tel çit - Bahçe çiti - Jiletli tel - Kafes tel örgü - Bahçe kapısı sistemleri ile hizmet veren bir imalatçı firmadır. Ankara ve tüm ilçlerinde uygulama yapan çivarı tüm illere çit satışı gerçekleştiren Ankara'nın önemli bir fabrikasıdır. 30 dan fazla imalat ekibi ile haftanın 6 günü imalatına devam Tel örgü ürünleri - Jiletli tel ürünleri - Panel çit ürünleri imalatı yapan güçlü bir firmadır.

    ReplyDelete